Staphorst: Klaas 06 4946 4603
Rouveen: Bernard 06 1630 3479

Nieuwbouw

Bij het nader bekijken van gevels zal het een ieder wel eens zijn opgevallen dat niet elke voeg er hetzelfde uitziet. Architecten hadden al reeds snel begrepen dat het toepassen van een bepaald voegsoort het gebouw een geheel eigen karakter kon geven.

De hoofdfunctie van een voeg is het metselwerk beschermen tegen allerlei weersinvloeden, een andere belangrijke functie is het bepalen van het uiterlijk van de gevel. Omdat voegwerk ongeveer 25 procent van het geveloppervlak beslaat is het van groot belang dat er een juiste voeg word gekozen. De soort en kleur voeg bepalen tenslotte het uiterlijk van de gevel.

Bij nieuwbouw word eerst de stenen gekozen, dit bepaalt al een groot gedeelte van de uitstraling van uw woning. Maar bijna net zo belangrijk is dus dat de juiste kleur en soort voeg word gekozen, eenzelfde steen met een verschillende voeg kan het geheel een heel andere uitstraling geven.

Wij zijn niet het soort nieuwbouw-voegers waar alleen de snelheid belangrijk is. Wij leveren een kwaliteitsvoeg die een keer zolang meegaat d.m.v. de beste producten, goede verhoudingen, de juiste vochtigheid van gevel en voegmortel en de manier hoe je voegt (goed aandrukken en verdichten).

Wij geven advies en zetten proefstukjes op om voor u de keuze te vergemakkelijken.